S'està carregant
Click if page fails to load
  • Benvingudes al Taller de Rap - Bàsic

   En aquest espai trobareu una àmplia i acurada selecció de recursos teòrics i audiovisuals per ajudar-vos a crear les vostres pròpies cançons: des d'un marc teòric que ubica el Rap en un context social i cultural determinat, passant per una exhaustiva recopilació dels seus referents artístics, així com un recull fonogràfic, bibliogràfic i filmogràfic relacionat amb la seva història i cronologia.

   També hi descobrireu continguts que us desvetllaran que el Rap pot emprar-se com una eina per transformar la realitat. D'altres que us guiaran per conèixer les característiques i particularitats de les seves dues vessants, la poètica i la musical. I d'altres que us serviran per assolir noves habilitats comunicatives i per desenvolupar la vostra creativitat cap a direccions fins fa poc potser desconegudes.

   Aquest indret també pretén compilar les composicions musicals fetes als nostres tallers a diferents indrets dels Països Catalans i esdevenir un punt de contacte i d'intercanvi entre persones creatives d'arreu del territori.

   Sigueu benvingudes al Taller de Rap de Versembrant.

    Temporització recomanada: Fes clic per descarregar

 • Restringit

  Què és el Hip-Hop?

 • Restringit

  Estructura rítmica, mètrica, rima i flow

 • Restringit

  Inspira't